17/04/2024

Klanten over mij

Wat ouders zeggen:

Moeder Xandra van Twillert:

Ik had niet eerder van de Feuersteinmethode gehoord, maar in korte tijd zijn er goede resultaten. Ik zie bij mijn zoon een langere concentratieboog, een hogere frustratietolerantie en meer doorzettingsvermogen. In het schoolrapport kwam dit ook naar voren. De begeleiding sluit aan bij de belevingswereld en er is een persoonlijk passend plan. Ook thuis werkt de opgedane kennis door.

Moeder Angélique Veldhuis:

Als ouder ben je beperkt in het bereiken van je kind. Geertje weet welke ingang ze moet kiezen en wat de knelpunten zijn. Ze sluit aan bij de behoefte op dat moment en maakt inzichtelijk hoe leren leren werkt. Wat heel prettig is, dat Geertje niet ‘in hokjes’ plaatst.

Wat leerlingen zeggen:

Leerling Hugo Veldhuis:

De Feuersteinmethode is leuk én leerzaam. Ik heb nu betere resultaten op school, ik blokkeer niet meer bij toetsen. Ik ga weer met een rustig gevoel naar school.

Leerling Aries Groenveld:

Ik moest lang reizen, maar het was de moeite waard. Geertjes begeleiding is goed en persoonlijk toegespitst op wat ik nodig heb. Wat ik prettig vond, is dat ze je zelf laat nadenken, in plaats van dat ze alles voorkauwt. Geertje houdt goed vinger aan de pols en geeft praktische tips die je direct kunt toepassen.